Hi! Wij zijn het Skills promoteam. We hebben allemaal meegedaan aan Skills Talents en/of Skills Heroes wedstrijden en sommige van ons aan de wereld- en/of Europese kampioenschappen. We houden je op de hoogte van alles rondom skills, deelnemers, beroepen en de wedstrijden. Volg ons op Instagram via @worldskillsnl voor onze verhalen, tips, video’s, Reels en Stories. Laat ons daar ook vooral weten wat je van ons wil weten of hoopt te zien!

Laura Milou Kortekaas

Deelnemer:

Laura Milou Kortekaas

School:

Deltion College

Vakgebied:

Luchtvaarttechniek

Fun facts:

Het lijkt mij heel tof om een eigen liedje te schrijven! Ik hou van zingen en ben bezig met gitaar leren spelen.

Fabienne Bakker

Deelnemer:

Fabiënne Therence Bakker

Werkgever:

Ciel Bleu Restaurant – Demi Chef de Rang & ROC Nova College praktijk docent horeca

Fun facts:

Wat niet veel mensen weten is dat ik een tweeling broer heb, verder ben ik dol op de autosport en dan vooral de formula 1. Ondanks dat ik werk in het hogere segment van de horeca kan ik enoooorm genieten van veel chocolade en donuts haha. En daarnaast ben ik stiekem toch wel echt een paardenmeisje en vind ik dit de mooiste sport.

Roy Scheffers

Deelnemer:

Roy Scheffers

Werkgever:

Werkzaam als Head Chef bij Big Boys grillmasters.

Fun facts:

Naast mijn werk doe ik een producer opleiding, ik heb een half jaar in Thailand gewerkt bij Haoma in Bangkok (super ervaring), ik heb 4 jaar aan wedstrijddansen gedaan (soepele heupen in de keuken is ook belangrijk!;)), mijn broer gaat een eigen zaak beginnen in Calpe in Spanje, hij is ook chef.

Vera

Deelnemer:

Vera van Bergeijk

School:

Albeda college

Vakgebied:

Ik studeer de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en zit in mijn laatste leerjaar.

Fun facts:

Eind augustus vertrek ik naar Amerika om daar als au pair te werken! Ik hou heel erg van sporten, muziek maken, klussen en om met vrienden en familie te zijn. Op dit moment ben ik bijna klaar met het bouwen van mijn tiny house.

Wouter

Deelnemer:

Wouter van den Heuvel

School:

Gestudeerd aan ROC van Twente. Ik heb een eigen bedrijf: Gofourward

Vakgebied:

Marketing & Communicatie NIV4

Fun facts:

Passie voor ondernemerschap, ik ondersteun hier ook graag jonge ondernemers in! Dit doe ik op dit moment voornamelijk met de ROC-Businessclub & het opleiden van eigen stagiaires (ook van ROC van Twente).

Manon Sprenkeler

Deelnemer:

Manon Sprenkeler

Werkgever:

Ik heb mijn eigen onderneming opgericht op branding en design: Manon Sprenkeler Design

Fun facts:

Ik ben profvoetbalster in de allerlaagste amateurklasse, houd van uiteten en dan het liefst zo culinair mogelijk, ben gek op mijn hond Tommie, ben een echte Apple fan, ben graag buiten in de natuur, maar nog liever buiten op een terrasje met vriendinnen, ga graag naar festivals, ik word helemaal gelukkig van een shopdagje, maar online shoppen vind ik een ramp.

Sander Damsma

Deelnemer:

Sander Damsma

Opleiding:

Elektrotechniek nv3 en werktuigkundige installaties nv3

Werkgever:

Kooiker installaties B.V.

Fun facts:

Ik houd van sporten (mountainbiken), gamen, tijd doorbrengen met mijn vriendin en vrienden.

Miryanne

Deelnemer:

Miryanne Ruijs

School:

KW1C in Den Bosch, opleiding zelfstandig werkend kok leerjaar 2. Ik wil hierna nog gespecialiseerd kok gaan doen. En misschien nog iets in de bediening of patisserie.

Fun facts:

Ik zit op hockey wat ik heel graag doe, thuis ben ik het liefste aan het bakken of aan het koken, ik ben de eerste Nederlandse vmbo’er ben die naar het WK of EK mocht (daar ben ik natuurlijk heel trots op). Wist je dat ik doe nu de koksopleiding doe, maar alleen nog maar mee gedaan heb aan wedstrijden in de bediening?

Trots op je Skills

     

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief